Продавець Магазин спортивного харчування Sportshef розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
958 відгуків
Клиенты выбирают магазин cпортивного питания SportshefО нас

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (67) 440-53-55
+380 (67) 402-27-17
вул. Миропільська, 2а. Ринок Лісовий (Юність), Київ, Україна
Кошик
Магазин спортивного харчування Sportshef

Сироваткові протеїни (WPC) (WPI) (WPH)

Сироваткові протеїни (з молока) WPC, WPI, WPH в магазині спортивного харчування Sportshef

 

ГалереяСписок

Протеїн ― це один з найпопулярніших і затребуваних продуктів, на ринку спортивного харчування. Його основна складова ― білок, процентне співвідношення якого, в готовому продукті, залежить від ступеня очищення і використовуваних при виробництві технологій. 

Білки (протеїни), виконують різні, життєво-важливі функції в людському організмі, одна з яких ― будівництво, ремонт і ріст м'язових клітин і тканин. Не секрет, що навіть регулярно займається спортом людина не зможе наростити і зберегти м'язову масу, без достатнього вживання білкової їжі. 

  • Оптимальна добова доза білків у раціоні звичайної людини, яка не займається спортом, має становити від 0,7 до 1 г білка на кг маси тіла.
  • Спортсменам, чия діяльність вимагає особливої витривалості, рекомендується щодня споживати від 1,2 м до 1,6 г білка на кг маси тіла. 
  • Для силових видів спорту, мета яких ріст м'язів і  поліпшення рельєфу, щоденне споживання білка повинне бути збільшене до 1,7 г білка на кг маси тіла.

Відмінним джерелом якісного білка, виступають протеїни. Ринок спортпита, пропонує протеїни з сироваткового, молочного, яєчного, яловичого, соєвого, пшеничного та інших видів, білка. Дуже часто, компанії виробники, міксують різні види протеїну, намагаючись знайти оптимальну форму білкової суміші.

В даному розділі представлені сироваткові протеїни. Сырьем для их изготовления, служит сыворотка, получаемая при производстве молочно ― кислой продукции: сыра, творога и т.д. Современные технологии производства, сывороточных протеинов, позволяют, практически полностью, сохранить биологическую и пищевую ценность сыворотки, ее полезные свойства. Именно поэтому, сывороточные протеины, пользуются популярностью не только у спортсменов, заинтересованных в высоких физических и эстетических показателях, но и у людей, ведущих здоровый образ жизни.

Одной из наиболее популярных форм сывороточного протеина, является концентрат белка молочной сыворотки (WPC). Это самая доступная, в финансовом плане, и наименее очищенная от примесей форма протеина. Количество белка, в концентрате, может варьировать от 60% до 85%, в зависимости от производителя, остальное пространство занимают жиры и углеводы.

Следующая форма сывороточного протеина ― изолят (WPI), так же изготавливается из молочной сыворотки, но за счет высокой степени очистки (микрофильтрации), практически не содержит углеводов и жиров. Масса белка составляет около 85% и выше.

И наиболее качественная форма сывороточного протеина, обладающая высокими анаболическими свойствами ― это гидролизат (WPH). Особенностью его действия, является гидролизация (разрушение) изолята, что, значительно, повышает степень усвоения продукта.

© 2021, Tm Sportshef

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner