Продавець Магазин спортивного харчування Sportshef розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1113 відгуків
Клиенты выбирают магазин cпортивного питания SportshefО нас
+380 (67) 440-53-55
+380 (67) 402-27-17
вул. Миропільська, 2а. Ринок Лісовий (Юність), Київ, Україна
Кошик
Магазин спортивного харчування Sportshef

Сироваткові протеїни (WPC) (WPI) (WPH)

Сироваткові протеїни (з молока) WPC, WPI, WPH в магазині спортивного харчування Sportshef

 

ГалереяСписок

Протеїн ― це один з найпопулярніших і затребуваних продуктів, на ринку спортивного харчування. Його основна складова ― білок, процентне співвідношення якого, в готовому продукті, залежить від ступеня очищення і використовуваних при виробництві технологій. 

Білки (протеїни), виконують різні, життєво-важливі функції в людському організмі, одна з яких ― будівництво, ремонт і ріст м'язових клітин і тканин. Не секрет, що навіть регулярно займається спортом людина не зможе наростити і зберегти м'язову масу, без достатнього вживання білкової їжі. 

  • Оптимальна добова доза білків у раціоні звичайної людини, яка не займається спортом, має становити від 0,7 до 1 г білка на кг маси тіла.
  • Спортсменам, чия діяльність вимагає особливої витривалості, рекомендується щодня споживати від 1,2 м до 1,6 г білка на кг маси тіла. 
  • Для силових видів спорту, мета яких ріст м'язів і  поліпшення рельєфу, щоденне споживання білка повинне бути збільшене до 1,7 г білка на кг маси тіла.

Відмінним джерелом якісного білка, виступають протеїни. Ринок спортпита, пропонує протеїни з сироваткового, молочного, яєчного, яловичого, соєвого, пшеничного та інших видів, білка. Дуже часто, компанії виробники, міксують різні види протеїну, намагаючись знайти оптимальну форму білкової суміші.

В даному розділі представлені сироваткові протеїни. Сырьем для их изготовления, служит сыворотка, получаемая при производстве молочно ― кислой продукции: сыра, творога и т.д. Современные технологии производства, сывороточных протеинов, позволяют, практически полностью, сохранить биологическую и пищевую ценность сыворотки, ее полезные свойства. Именно поэтому, сывороточные протеины, пользуются популярностью не только у спортсменов, заинтересованных в высоких физических и эстетических показателях, но и у людей, ведущих здоровый образ жизни.

Одной из наиболее популярных форм сывороточного протеина, является концентрат белка молочной сыворотки (WPC). Это самая доступная, в финансовом плане, и наименее очищенная от примесей форма протеина. Количество белка, в концентрате, может варьировать от 60% до 85%, в зависимости от производителя, остальное пространство занимают жиры и углеводы.

Следующая форма сывороточного протеина ― изолят (WPI), так же изготавливается из молочной сыворотки, но за счет высокой степени очистки (микрофильтрации), практически не содержит углеводов и жиров. Масса белка составляет около 85% и выше.

И наиболее качественная форма сывороточного протеина, обладающая высокими анаболическими свойствами ― это гидролизат (WPH). Особенностью его действия, является гидролизация (разрушение) изолята, что, значительно, повышает степень усвоения продукта.

© 2021, Tm Sportshef

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner