Продавець Интернет-магазин cпортивного питания "Sportshef" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
343 відгуків
Клиенты выбирают магазин cпортивного питания SportshefО нас
+380674405355
+380674405355
+380981504355
+380674022717
УкраїнаКиївТрк «Проспект», ул. Гната Хоткевича, 1 В. Станция Киевского метрополитена «Черниговская»
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
Интернет-магазин cпортивного питания "Sportshef"

Сироваткові протеїни (WPC) (WPI) (WPH)

Сироваткові протеїни (з молока) WPC, WPI, WPH в магазині спортивного харчування Sportshef

 

1 2 3
ГалереяСписок
1 2 3

Протеїн ― це один з найпопулярніших і затребуваних продуктів, на ринку спортивного харчування. Його основна складова ― білок, процентне співвідношення якого, в готовому продукті, залежить від ступеня очищення і використовуваних при виробництві технологій. 

 
Білки (протеїни), виконують різні, життєво-важливі функції в людському організмі, одна з яких ― будівництво, ремонт і ріст м'язових клітин і тканин. Не секрет, що навіть регулярно займається спортом людина не зможе наростити і зберегти м'язову масу, без достатнього вживання білкової їжі. 

  • Оптимальна добова доза білків у раціоні звичайної людини, яка не займається спортом, має становити від 0,7 до 1 г білка на кг маси тіла.
  • Спортсменам, чия діяльність вимагає особливої витривалості, рекомендується щодня споживати від 1,2 м до 1,6 г білка на кг маси тіла. 
  • Для силових видів спорту, мета яких ріст м'язів і  поліпшення рельєфу, щоденне споживання білка повинне бути збільшене до 1,7 г білка на кг маси тіла.

Відмінним джерелом якісного білка, виступають протеїни. Ринок спортпита, пропонує протеїни з сироваткового, молочного, яєчного, яловичого, соєвого, пшеничного та інших видів, білка. Дуже часто, компанії виробники, міксують різні види протеїну, намагаючись знайти оптимальну форму білкової суміші.
 
В даному розділі представлені сироваткові протеїни. Сировиною для їх виготовлення, служить сироватка, що отримується при виробництві молочно ― кислої продукції: сиру, сиру і т. д. Сучасні технології виробництва, сироваткових протеїнів, дозволяють практично повністю, зберегти біологічну і харчову цінність сироватки, її корисні властивості. Саме тому, сироваткові протеїни, користуються популярністю не тільки у спортсменів, зацікавлених у високих фізичних і естетичних показниках, але й у людей, ведучих здоровий спосіб життя.

Однією з найбільш популярних форм сироваткового протеїну, є концентрат білка молочної сироватки (WPC). Це найдоступніша, у фінансовому плані, і найменш очищена від домішок форма протеїну. Кількість білка, в концентраті, може варіювати від 60% до 85%, в залежності від виробника, інший простір займають жири і вуглеводи.

Наступна форма сироваткового протеїну ― ізолят (WPI), так само виготовляється з молочної сироватки, але за рахунок високої міри очищення (мікрофільтрації), практично не містить вуглеводів і жирів. Маса білка становить близько 85% і вище.
 
І найбільш якісна форма сироваткового протеїну, що володіє високими анаболічними властивостями ― це гідролізат (WPH). Особливістю його дії є гидролизация (руйнування) ізоляту, що значно підвищує ступінь засвоєння продукту.

© 2019, Tm Sportshef